El teu espai de benestar i salut.

Estàs convidat a gaudir d’una experiència renovadora, prova les classes de Ioga i Pilates amb la Raquel i renova les teves energies!

Comença i acaba el dia com et merèixes.

  

ACTIVITATS

Activitats Setmanals

Classes de Ioga i Pilates, per totes les edats i nivells, de dilluns a Divendres.

Vine a regalar-te un moment de qualitat per estar amb tu mateix/a i recuperar l’energía, la salut i l’equilibri per dins i per fóra. 

Activitats Especials

La Llavor de la vida acull també tallers, activitats i sessions de teràpia i altres serveis complementaris (Consultes de geometría sagrada, grafología, lectures de tarot, kábalah i carta astral, entre d’altres).

Lloguer de Sala

Vols organitzar una presentació, fer una reunió de grup, o alguna activitat, periòdica o puntual i necessites un espai íntim i acollidor?

T’oferim un espai cuidat al detall  on podràs cel·lebrar les teves activitats de grup.

Consulta les nostres tarifes i gaudeix amb els teus de la Llavor de la Vida! 

 ¿Qui som?

SOBRE LA LLAVOR DE LA VIDA

Els fonaments de la Llavor de la Vida són simples: oferir un espai de desconnexió i reconnexió als nostres veïns i veïnes, de manera que entre tots, millorem la nostra qualitat de vida.

Degut al ritme frenètic que comporta conviure en societat, l’estrès laboral, el sedentarisme, els mals hàbits i la falta de conciència en la gestió de les emocions ens està fen patir un munt de malalties que, de vegades, son més fàcils d’evitar del que pensem, però no tant de curar un cop es pateixen.

Aquí la nostra funció és informar i oferir una serie d’eines d’autoconeixent i pràctiques fisiques i energètiques que ens ajudaran a millorar la nostra salut i benestar, mitjançant d’activitats guiades, teràpies, xerrades, i altres propostes que vagin sorgint amb el temps.

Esteu convidats a passar i formar part de la nostre família, serà un plaer compartir camí tots junts.

-Alejandro

La Llavor de la Vida nace de la intención de crear un portal de sanación. Un lugar donde toda alma que lo necesite encuentre lo que está buscando: estar en equilibrio, desbloquear emociones, encontrar la causa de sus dolencias, recuperar energía…

La Llavor de la Vida es un lugar para conectar contigo mismo/a, respirar, regalarte un momento para estar en tu templo y recargar las pilas, para poder volver a casa, y emprender un nuevo día, con energías renovadas.

El Yoga y el Pilates han ayudado a muchas personas a mejorar su calidad de vida: mejorar su movilidad, resistencia, a dormir mejor, a recuperar la postura corporal…

Te invito a que vengas a probar una clase y observes los beneficios. Verás lo bien que te vas a sentir!

 

-Raquel

I know what it’s like to tick all the boxes of a successful life and still feel like something’s missing deep inside. And to feel that way for what seemed like a Lifetime… So when I finally figured out how to walk the tricky road from frustration to true authentic expression, I knew I had to share it… 

It is my pleasure, and Life’s Work, to support those who are ready to step into their full Power.

Using a bespoke blend of Shamanism, Science and Shadow Work, we gently yet insistently release all the habits that keep you from achieving your highest potential, so you can move forwards feeling more resilient, powerful and effective, especially when the stakes are high. Real time results for you and your Dreams, now.

There’s not time to waste with your precious Life.

Dr. Alex Pardhy

La Màgia Sanadora de la Geometría Sagrada

CONTACTO

La Llavor de la Vida

Carretera de Premià de Dalt 52, 08330 Premià de Mar (Barcelona)

INFO@LALLAVORDELAVIDA.COM

(+34)   646 51 35 48 (Raquel)